info@carnivalnews.net

Katso tämä: Play’n Gon uusi kolikkopeli Mega Don ilmaiskierroksilla

Meillä on nyt todella erikoistarjous, joka tarjoaa sinulle uuden Play’n Go -kolikkopelin Mega Donin. Jos luot uuden Zinkra-tilisi tällä tarjouksella ja pelaat Mega Donia, saat 10 ilmaiskierrosta normaalin 50 ilmaiskierroksen lisäksi NetEntin legendaariseen Starburst-kolikkopeliin ja jopa 15 % cashbackin viikoittain. Luonnollisesti nämä ylimääräiset 10 ilmaiskierrosta ovat Mega Don -kolikkopelille.

Klikkaa kuvaa ja ota kierroksesi.

Tämä kertaluonteinen tarjous on voimassa heinäkuulle, alkaen 7. päivästä ja kestää 31. päivään asti. Jos otat voittoja ilmaiskierrosten avulla, sinulla on 30x kierrätysvaatimus kaikille voitoille.

Kuten musiikki, myös Mega Donin matematiikkamalli on erittäin epävakaa, ja se heiluu kaikkialla ja tuottaa samalla oletusarvoisen RTP:n 96%. 5-rullaisella, 4-rivisellä pelipaneelilla pelattu Mega Don tarjoaa 1 024 tapaa voittaa – voitot tulevat, kun kolme vastaavaa symbolia laskeutuu viereisille rullille vasemmalta puolelta alkaen. Mikä tahansa laite sopii käytettäväksi eli myös mobiilisti, ja panosten vaihdellessa 10 sentistä 100 euroon per maksullinen pelikierros.

Mega Donin voittotaulukko ja pelattavuus muistuttavat Jack Londonin romaanin ”White Fang” – ”Elämä elettiin elämässä” vahvistettuja sääntöjä. Siellä oli syöjiä ja syötyjä. Laki oli: syö tai syö.” Matalan arvon symboleista pelaajat saavat kuusi pientä kalaa, joiden arvo vaihtelee 0,4-1x panoksesta viidelle samanlaiselle, ja kolme korkeapalkkaista haita, joiden arvo on 2-4 kertaa panoksesi viidelle samanlaiselle. Auttavan käden tai hampaan tai minkä tahansa lainaaminen on leukakuvioinen wild-symboli, jota käytetään korvaamaan kaikki symbolit paitsi scatter. (Teksti: BigWinBoard).

Klikkaa kuvaa ja ota kierroksesi.

Vastaa