info@carnivalnews.net

Play’n Go tietää miten kolikkopeleissä rokataan

On sanomattakin selvää, että Playn Go on VALTAVA fani rockin tuomisesta kolikkopeleihin.

Astummepa sitten takaisin 80-luvulle Twisted Sisterin tai KISS:n kanssa, jossa unelmat olivat yhtä suuria kuin kampaukset, sekasorron vapauttamiseen monster rockilla suomalaisen heavy metal -yhtye Lordin kaltaisten kanssa.

Jatka lukemista selvittääksesi mitkä ovat viisi parasta rock-kolikkopeliä Playn Gon pelikirjastosta.

DEF LEPPARD HYSTERIA

Massiiviset hiukset. Retro-scifi-estetiikkaa. Mitä ei pidä rakastaa?

80-luvulla Def Leppardista tuli menestys Yhdysvalloissa ja (lopulta) Isossa-Britanniassa uuden aallon heavy metal -yhtyeenä. Hiteillä, kuten Pour Some Sugar on Me, Animal ja Love Bites (vain kourallinen).  Monet ovat jäljitelleet heidän ulkonäköään ja ääntään – sähköistävä rock-paikka seurasi varmasti.

Def Leppard Hysteria ei ole vain hitti Play’n GO -pelien ystävien keskuudessa, vaan Def Leppardin ja 80-luvun musiikin fanit yleensä ovat herkkuja.

Pelisuunnittelijat ovat pysyneet uskollisina yhtyeen ikoniselle estetiikalle pelin jokaisessa yksityiskohdassa. Latausmittarissa on kolmiomainen muotoilu, joka on hienovarainen nyökkäys Illuminatin inspiroimalle Hysteria-albumin kannelle.

PELAA DEMO TÄÄLLÄ

ALICE COOPER

Tervetuloa Alice Cooperin painajaismaiseen mieleen!

Alice, joka oli kiertämässä uutta kaupunkia, löysi kirjakaupan, jossa oli tyhjä rakennus, joka näytti siltä, että se oli hylätty vuosisatojen ajan. Alice juoksutti sormensa vanhojen kirjojen selkärankaa pitkin ja päätyi päiväkirjaan, joka herätti hänen uteliaisuutensa. Koska kirja oli tyhjä, hän käytti tilaisuutta kirjoittaa muistelmansa. Jokaisella lyönnillä hän kuuli raapimisen tulevan kirjan sisältä. Kun hän jatkoi kirjoittamista, muut sivut olivat täynnä tarinoita muista Coopereista rinnakkaisissa ulottuvuuksissa.

Alicen on pidettävä tarinansa elossa pitääkseen itsensä elossa.

Tiesitkö, että Alice Cooper syntyi Vincent Damon Furnieriksi? ”Shock Rockin kummisetänä” tunnettu Alice Cooper on viihdyttänyt rock-fanien väkijoukkoja vuosikymmenien ajan. Furnier meni soolona vuonna 1975 ja otti alice cooper -nimen mukaansa ja julkaisi ensimmäisen konseptialbuminsa Welcome to My Nightmare.  Kuuntele sitä tässä pelissä. Hänen raspy-äänensä, gory stage -temput ja ikoninen ulkonäkö – sopivat kauniisti tähän pelottavaan paikkaan (löydät sen Top 5 Halloween Game –luettelostamme).

Pelin tavoitteena on vapauttaa Alice ketjuistaan ja valita todellisuuskierroksista tätä varten! Valitse Dungeonista, Temptation Roomista, Kauhujen kammiosta tai Hullujen mielisairaalasta. Luo ruudukosta poistettuja klustereita ja uusia symboleja.

nimetön kuva

OMINAISUUKSIA

Pelin tavoitteena on vapauttaa Alice kahleistaan. Hanki vähintään neljä yhdistettyä symbolia klusterin luomiseksi, ruudukon voittosymbolit poistetaan ja uudet symbolit putoavat ruudukon täyttämiseksi.

Tämä jatkuu, kunnes uusia voittoyhdistelmiä ei voida luoda.

Voittamattomalla kierroksella on mahdollisuus laukaista yksi neljästä realiteetista.

Hullu mielisairaala

Muunna kaikki korkeasti maksavat symbolit samaksi suuripalkkaiseksi symboliksi.

The Dungeon

Muuntaa kaikki matalapalkkaiset symbolit eri suuripalkkaisiksi symboleiksi.

Kauhujen kammio

Tuhoa symbolit jättääksesi Wildit taaksesi.

The Temptation Room

Lisää Wildin ruudukkoon ja muuntaa kaikki symbolit samaksi symboliksi.

DEMO TÄÄLLÄ

KISS kolikkopeli

Starchild, Demon, Spaceman ja Catman ovat matkalla elämänsä kiertueelle, se tulee olemaan paras tähän mennessä KISS Reels of Rockissa.

He todella osaavat järjestää show’n. Herääminen eloon 70-luvun puolivälissä shokkirock-heavy metal -tyylillään ja personoidulla meikillään Kiss hurmasi väkijoukon tulehengityksellään ja

Pyrotekniset temput lavalla, levitating rumpusetit, tupakointi kitarat – voi kyllä, heillä oli kaikki.

Starchild, Demon, Spaceman ja Catman esiintyvät, pääosissa rullilla ainutlaatuisilla kasvomaalimalleillaan. Jopa ne, jotka eivät tunne Kissiä, eivät voi auttaa, mutta imeä energiaa, jota tämä peli säteilee yhtyeen ikonisten esitysten luonteen ansiosta.

OMINAISUUKSIA

Tämä musiikillinen IP osuu kaikkiin oikeisiin nuotteihin musiikkikolikkopelien ja niiden ominaisuuksien suhteen. Satunnaiset wildit, kertoimet ja ilmaiskierrokset ovat vain tämän eeppisen pelin aloittelijoille.

Perustuu 6×4 timantinmuotoiseen ruudukkoon, joka on täynnä symboleja, joihin kuuluvat bändin jäsenet, jotka myös näkyvät näytöllä palkitsemaan ominaisuuksia koko pelin ajan.

Pelaajat hemmotellaan valinnalla viidellä eri ilmaiskierrosominaisuudella (Johannesburg, Sydney, Lontoo, Rio de Janeiro ja Tokio), joilla kaikilla on erilaiset riskitasot ja puhumattakaan vaikeasti tavoiteltavasta Encore Free Spinistä (New York). Encore Spins käynnistää laajenevan ruudukon ominaisuuden luoden 4096 tapaa voittaa.

DEMO TÄÄLLÄ

ZZ TOP ROADSIDE RICHES

Jos haluat maistaa Americanaa, lähde tien päälle ZZ Topin kanssa, kun he matkustavat Route 66: lla. Rullaa katto alas, räjäytä joitain sävelmiä ja rokkaa tietä.  ZZ Top perustettiin vuonna 1969 Texasissa, ja parrasta, aurinkolaseista ja hatun ulkonäöstä on tullut synonyymi Blues Rock -yhtyeelle. Kuulet Gimme All Your Lovin’, Sharp Dressed Man and Legsin kaltaiset, kun osut moottoritielle.

Billy Gibbons, Dusty Hill ja Frank Beard esiintyvät ruudukossa ja ilmestyvät myös, kun ilmaiskierrokset laukaistaan; bändin jäsenet ovat animoituja, mikä upottaa sinut edelleen Roadside Richesin maailmaan.

nimetön kuva

DEMO TÄÄLLÄ

TIETOJA PELISTÄ

ZZ TOP ROADSIDE RICHES on 5 kiekon videokolikkopeli, jossa on 1024 Paywayta.

SCATTER-symboli voi laskeutua mille tahansa kelalle; Vähintään 3 käynnistävät ILMAISKIERROKSET. Pelaaja voi valita kahdesta ILMAISKIERROSTILASTA: LEGS-ILMAISKIERROSTEN laajennuksessa on laajeneva kävely WILDS jokaisella kierroksella; GIMME ILMAISKIERROKSILLA ON MULTIPLIER WILDS jokaisella kierroksella.

ILMAISKIERROSTEN määrä on satunnainen, mutta riippuu myös niiden laukaisevien SCATTERIEN määrästä: 3 SCATTERIA on arvoltaan 8, 10 tai 12 ILMAISKIERROSTA; 4 SCATTERIA ovat arvoltaan 8, 10, 12 tai 15 ILMAISKIERROSTA; ja 5 SCATTERIA vastaa 10, 12, 15 tai 20 ILMAISKIERROSTA. SCATTERS ei voi laskeutua ILMAISKIERROSTEN aikana, eikä ominaisuutta voi käynnistää uudelleen.

LEGS WILDS voi laskeutua minkä tahansa kierroksen aikana, ne laajenevat aina, jos ne voivat laukaista voiton. LEGS-ILMAISKIERROSTEN AIKANA He käyttäytyvät laajennettuina Walking WILDS -tuotteina. LEGS WILDS ja GIMME WILDS eivät voi laskeutua samalle kierrokselle. Expanded Walking LEGS WILDS on tahmea ominaisuuden aikana, ja siirrä 1 rulla vasemmalle jokaisella ILMAISKIERROKSELLA, kunnes se poistetaan ensimmäisen rullan ohittamisen jälkeen.

GIMME WILDS voi laskeutua minkä tahansa kierroksen aikana; heillä on X2- tai X3-kerroin, jos se on osa voittoa. Jos GIMME WILDS laskeutuu, LEGS WILDS ei voi laskeutua samalla kierroksella. GIMME ILMAISKIERROSTEN AIKANA kertoimet ovat X2, X3, X4 tai X5. Jokaisella rullalla voi näkyä vain yksi GIMME WILD.

Bändin jäsensymbolit ovat 2 symbolia korkeita, ja muut symbolit laskeutuvat usein pinottuina.

Twisted Sister kolikkopeli

Twisted Sister saavutti maailmanlaajuista suosiota 80-luvulla albumillaan Stay Hungry, joka tunnetaan valtavista hiuksistaan, kirkkaista asuistaan ja slapstick-komediamusiikkivideoistaan.

Twisted Sister -slot on saanut innoituksensa yhtyeen We’re Not going to Take It -musiikkivideosta, kun vihainen isä ilmestyy latausmittarille alentuvalla äänellään! Peli sisältää ilmaisen kierroksen nimeltä ’We’re Not going to Take It’, joka on saanut inspiraationsa sanoituksista ja musiikkivideosta. Jokainen bändin jäsen tekee oman osuutensa pelissä, kun he näkyvät ruudukossa.

Twisted Sisterin erottuva tyyli ja musiikki tekevät luovasta rock-paikasta, jossa on innovatiivisia ominaisuuksia, joita bändin fanit oppivat heti.

MUSIIKKI PELIT

Jos rakastat rokata musiikkikolikkopelien ääneen, miksi et tutustu kaikkiin rock-kolikkopeleihin? Meillä on kaikkea heavy metal -ikoneista, kuten Saxon, Testament ja HammerFall,  rockin spookier-puolelle heavy metal -yhtyeillä Candlemass ja The Crypt esittelevät kappaleitaan House of Doomissa ja House of Doom 2: The Cryptissa. Lyö oikeat nuotit italialaisen rock-yhtyeen Black Mamban ja Demonin kanssa.

Vastaa